Certificaten voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij Koninklijke Drukkerij De Vries hoog in het vaandel, en daarom zetten wij de beste middelen, procedures en technieken in om de kwaliteit van de geleverde producten te waarborgen. De eigenschappen van het product dienen te allen tijde dezelfde te zijn. Deze normen worden met regelmaat getoetst door onafhankelijke partijen met verschillende certificaten, onderscheidingen en prijzen als resultaat.

Onze certificaten en normeringen

Koninklijke Drukkerij De Vries voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en heeft hiervoor dan ook de verschillende certificeringen ontvangen. Met deze certificeringen tonen wij als onderneming aan dat wij voldoen aan de normen met betrekking tot organisatie, vaardigheid, objectiviteit, deskundigheid en integriteit ten opzichte van onze klanten, de maatschappij en onze medewerkers. Deze certificeringen worden uitgevoerd door overheidsinstanties of erkende organisaties.

 

Koninklijke Drukkerij De Vries voldoet sinds meerdere jaren aan de richtlijnen van onderstaande certificeringen:

  • ISO 9001 – 2015
  • FSC gecertificeerde duurzame leverancier
  • BRC Packaging certificaat
  • ISO 14001 – 2015 milieustempel
  • Sedex

 

Onderscheidingen en prijzen

Naast de reguliere certificeringen voor drukkerijen ontvingen we ook diverse andere onderscheidingen. Zo werden wij Friese onderneming van het jaar, het schoonste en netste bedrijf van Sneek, uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Nederland en wonnen wij de Gouden Z Award en het Gouden Medizon Hart. Tot slot zijn we enorm trots op het feit dat we, als kroon op ons werk, het predicaat Koninklijk mogen dragen.

 

Bent u benieuwd naar hoe deze certificaten en onderscheidingen bijdragen in onze werkzaamheden voor uw organisatie? Neem contact op voor een afspraak.