Levering van vouwkartonnages

Het transport van drukwerk is een bijzondere taak. Het is namelijk belangrijk dat het karton onder de juiste omstandigheden wordt vervoerd. Het transport van uw vouwkartonnage wordt uitgevoerd door onze toegewijde transporteurs zodat we aan de voorwaarden van het transport voldoen.

Efficiënt transport en levering

Onze jarenlange ervaring heeft ons een aantal creatieve oplossingen opgeleverd. Een voorbeeld hiervan is dat onze vrachtwagens optimaal zijn ingericht om de lading zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Informeer naar de transportmogelijkheden en maak gebruik van ons optimale transportproces. Neem contact op.

 

Oplage en palletspecificaties

Koninklijke Drukkerij De Vries kan leveren vanaf (om)doosniveau tot full trucks, zowel nationaal als internationaal in Europa. Daarnaast leveren we op de door u gewenste palletspecificatie. Is het vinden van voldoende opslagruimte lastig? Maak dan gebruik van de opslagmogelijkheden en voorraadbeheer van Koninklijke Drukkerij De Vries.

 

Levering op het juiste moment

Koninklijke Drukkerij De Vries levert aan op het moment dat u het nodig heeft. Wij zorgen dat de levering van uw verpakkingen een goede aansluiting heeft op de productie. Koninklijke Drukkerij De Vries kan binnen 24 uur uit voorraad leveringen verzorgen waarbij de opdrachtgever telefonisch of per e-mail een afroep in kan dienen. Vervolgens leveren wij op afspraak