Planning

Al ruim voordat het productieproces van een vouwkartonnen verpakking begint, maakt u kennis met alle aspecten van onze diensten. U kunt denken aan de verschillende verpakkingstechnieken, gebruikte werkprocessen en natuurlijk een structurele planning. Door uitgebreid de tijd te nemen om deze voorbereidingswerkzaamheden met elkaar te bespreken, kunnen - voorafgaand aan de productie - problemen worden voorkomen. Een gedegen planning is namelijk van groot belang voor het uiteindelijke resultaat.

Kwaliteit door gedegen planning

Om de kwaliteit van dit resultaat te waarborgen worden er modellen (dummy’s) gemaakt zodat het formaat, de kartoneigenschappen en de verwerkbaarheid kunnen worden bekeken. Door hier vervolgens een aantal tests op uit te voeren worden constructiefouten voorkomen en wordt de runability op de inpakmachines gunstig beïnvloed.

 

Planning in lijn met onze ambitie

Het optimaal voorbereiden van het drukproces zorgt ervoor dat wij samen met u tot het meest efficiënte en duurzame product komen. Dit sluit naadloos aan bij onze ambitie om constante kwaliteit aan onze klanten te leveren met een zo laag mogelijke milieubelasting tegen concurrerende condities.

 

Bent u benieuwd naar welke oplossingen Koninklijke Drukkerij De Vries u kan bieden? Neem dan contact met ons op.