Drukkerij

De drukkerij is het hart van ons bedrijf: door het vouwkarton te bedrukken wordt namelijk een meerwaarde toegevoegd. Hiermee wordt de identiteit van de verpakking en het product bepaald. Met onze moderne high-speed drukpersen en korte inrichttijden kunnen wij uw verpakkingen van kleine tot grote oplagen efficiënt produceren. Van 1 tot 6 kleuren met diverse lakmogelijkheden, kunnen wij uw verpakking een unieke uitstraling geven.

De kwaliteit van onze drukkerij

Voor de beste kwaliteit en hoogste efficiëntie werken wij met automatische palletwissels en in-line camera’s op onze drukpersen aangestuurd door onze goed opgeleide drukkers. Wij gebruiken uitsluitend voedselveilige inkten. Door vervolgens in-line lak aan te brengen voorziet u uw product ook nog eens van extra attentiewaarde. Bij Koninklijke Drukkerij De Vries vindt u veel verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van deze lak: van mat/glans dispersielak, mat/glans UV-lak, kleurlakken en combinaties hiervan kunnen tot verrassende resultaten leiden. Daarnaast kunnen wij in-line blisterlak aanbrengen ten behoeve van blisterkaarten.

 

Bekijk ons sampleboek

Koninklijke Drukkerij De Vries heeft een sampleboek met daarin diverse modellen. Hierin worden vele technische mogelijkheden getoond en toegelicht, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van onze drukkerij. Benieuwd naar onze producten? Voor verder advies over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze accountmanagers.